پ.خ
عنوان :

درد ساق پا

متخصص ارتوپدی
سلام
32ساله هستم ، معمولا درد ساق پا تا مچ و گاهی زانو داشتم و زمان هایی که فعالیتم بیشتر میشد مثل پیاده روی یا ایستادن درد هم شروع میشد ولی الان حدود یک سال که زمانی که فعالیت در حد روزمره یا حتی کمتر باشه بازهم درد دارم، ورزش میکنم(البته جز ورزش هایی نیست که کوبنده باشه که باعث درد بشه ، یوگا کار میکنم) ، بیماری خاصی ندارم، بافعالیت درد شروع و بیشتر میشه، گاهی بدون فعالیت هم درد میگیره، ی مدت ویتامین D 50هزار نمیخوردم شدت درد بیشتر بود، و الان ک هفته ای یک عدد میخورم درد کمتر شده ولی هنوز درد دارم، در طول روز و شب موقع خواب درد دارم، چند سال پیش رادیولژی پا هم انجام دادم مشکلی نداشت، نوار عصب و عضله هم خوب بود، مشکل قلبی و عروقی و سیاتیک هم ندارم، یک دوره قرص آووداین و کلسیم د مصرف کردم دوهفته اول یکم درد کمتر شد وبعدش تاثیر خاصی نداشت،
البته دیسک کمر هم دارم
لطفا راهنمایی کنید؟
Mri لازم بفرستم؟

بدلیل اینکه از ابتدا درد مکانیکال بوده و بتدریج دائمی شده، و محل درد، بیشترین احتمال دیسکوپاتیه، که نیاز به فیزیوتراپی تقویت عضلات پاراورتبرال هست

قطعا دوزانو و چهارزانو نشستن برای شما مضر هست

مکمل هایی مثل کلسیم در این سن نیاز نیست

دیسکوپاتیه یعنی چی؟
ممکنه التهاب لایه روی استخوان باشه؟
قبلا اینم بهم گفتن
و انجام اسکن لازمه؟

اگر تو گرافی مشکوک شده باشن بله

ولی اون دردش مواقع استراحت بیشتره، و با فعالیت کمتر میشه

گرافی چیزی انجام ندادم
فیزیوتراپی حتمی لازمه، نمیشه با حرکات ورزشی تقویت انجام داد؟
اوایل ک متوجه شدم دیسک کمر دارم ، دردی نداشتم
این درد نشون میده که دیسک کمر بدتر شده یا از عوارض دیسک هست ؟
سال 94

نیاز به انجام مجدد ام آر آی هست

و درد شما میتونه در اثر تشدید دیسک باشه

قبل از انجام mri شما چه احتمالی میدید؟ بدتر شده؟

من دیسک رو احتمال میدم که بدتر شده باشه

دامنه حرکت ربطی دیسک نداره؟ چون تو حرکت خم ب عقب یا جلو متوجه تغییر منفی نشدم
🙏