م.ک
عنوان :

برند لوازم آرایش

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر میشه لطف کنید یه برند لوازم آرایش معرفی کنید که راحت و بدون نگرانی تو دوران بارداری ازش استفاده کنم.

سلام عزیزم. اکثر برندهای های اند مشکلی ندارن که تو بارداری استفاده بشن. دلیل اینکه میگن لوازم ارایشی تو بارداری کمتر استفاده بشه حضور سرب به عنوان یک ناخالصی هستش که چون برندهای های اند کیفیت بالایی دارن و خالص سازی خوبی میشن سرب ندارن. ولی اگر برندی میخواین که خودش ادعا میکنه در بارداری هیچ ریسکی نداره برندی مینرال ایدون هستش.

ممنون از شما.ببخشید منظورتون از برندهای اند چی هست? متوجه نشدم

برندهای لوکس غیر داروخانه ای. مثل دیور شنل ایوسن لارن و ... عزیزم

🙏
ممنون از شما لطف کردید

خواهش میکنم عزیزم. بارداری خوبی داشته باشید