م.ج
عنوان :

کرونا

فوق تخصص ریه
سلام
2 روز هست که مادرم نشونه های لگن درد ... پهلو هاش درد میکند ابریزش دارن و امروز تست کروناش مثبت در اومد و پدرمم این نشکنه ها همراه با

سلام
پیامتون نصفه اومده

سلام تست pcr پدرم مثبت در اومد ولی ریه هاش اصلا درگیر نبودن الان یک هفته گذاشته پدرم بالای قفسه سینه راستش درد میکنه و به راحتی نمیتونه نفس بکشه چیز خطر ناکی یا خیر دقیقا چی کار کنیم

اسکن اول روز چندم علایم بوده؟

چهارم

روزهای اول ممکنه اسکن نرمال باشه
اگر درد سینه یا تنگی نفس شدید پیدا کردن بهتره مجدد تکرار شه

دکتر مربوط فقط بهش ازیترومایسن داده ایا نیاز به دارو یا ویتامیندیگری نیست

برای درمان خانگی خوبه
ولی گفتم اگر علایم تشدید شده باید معاینه شن

سلام دکتر حالشون خوب شد میخواستم بپرسم امکانش هست باز خدای نکرده کرونا بگیرن؟
چند درصد امکانش هست کرونا بگیرن دوباره ؟
کسی بود داخل ایران که 2 بار گرفته باشه