ف.ر
عنوان :

دارو

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر،خوبین؟ خانم دکتر توی پیج دوتادارو معرفی کردین من یادم رفت یاد داشت کنم یکیش برای حافظه بود یکیش خواب
خانم دکتر من ب شدت خوابم بهم ریخته درکل بایدبگم همیشه خواب الودم اصلامی خوام درس بخونم ازخواب میمیرم البته ی سری قرصم مصرف میکنم اما زمانیم ک مصرف نمیکردم همین حالتا بودم البته الان شدیدتره

سلام عزیزم. اونی که برای حافظه بود اسمش فوسجینجال شرکت مارنیس بود که دیگه تاریخ بلندش وارد نشد. اگر جایی دیدید اول تاریخش رو چک کنید.
اونی هم که برای خواب بود دورمیرین بود. ولی شما اول باید دنبال علت خواب آلودگیتون باشید مثل کم خونی.
یه سری قرص استفاده میکنید یعنی چی؟ چی استفاده میکنید؟

والا کم خونیم اخرین بار ک چک کردم خوب بود البته الانم هرشب فروس سولفات میخورم. قرصارو نوشته بودم توفرم. فلووکسامین وکلومیپرامین میخورم. جدیدا هم ام ار ای دادم مشکلی نداشتم ب علت ی سری سردرد همون روانپزشکی ک پیششون میرم برام نوشتن نرمال بود کلا. درکل حال عمومیم خوبه. اما خواب الودگیم زیاده میدونم این قرصا هم تاثیردارن ولی خب قبل قرصاهم حالتای پرخوابی داشتم.
خب میتونم بگم قبل مصرف داروها ممکن بود ک اون افسردگی ک داشتم مرتبط باشه