ط.ب
عنوان :

جواب آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر دخترم هیلناز و پریروز معاینه کردید و آزمایش نوشتید جوابشونو فرستادم فقط شب قبل آزمایش یه سی سی آهن دادم بهش.
از داروهاشم گاویکسون و ساشه اس امپرازول هیچ جا نداشت کپسولشو گرفتیم گفتن یک چهارمشو به جای نصف ساشه بهش بدیم.
آرژیتالم گفتین بهش بدم ولی تو داروهاش نبود خودم گرفتم فقط مقدارشو نمیدونم چقدر بدم
خیلی ممنون
عکسای بالا بی کیفیت هستن دوباره ارسال میکنم باکیفیتشون رو
ببخشید اقای دکتر مکمل کیدویت طعمش موزیه دخترم دوس نداره هرکاری میکنم نمیخوره جایگزین دیگه نداره بهش بدم؟

سلام ارژیتال صبح ها 3 سی سی تا 3 ماه
بحای کید کیت از پدیا شور یا نوتریدربنک با طعم وانیل یا شکلات میتوانید بدهید یا ری سورس جونیور

آزمایشات انجام شده برای سن کودک طبیعی است