م.ی
عنوان :

مشاوره قبل بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر عزیزم
خانم دکتر من برای مشاوره قبل بارداری میخوام بیام پیشتون. یعنی جلسه اوله که میام و هیچ اطلاعاتی ندارم که برای اقدام چه کارایی باید انجام بدم. تو دوران مجردی تنبلی تخمدان داشتم و همسرم تو دوران نامزدی واریکوسل داشت و دکتر گفت که هروقت قصد بچه دارشدن داشتید قبلش حتما به پزشک مراجعه کنید. حالاهم میخوام بدونم اومدم پیشتون چه مدارکی لازمه؟چکاری باید انجام بدم واینک باید با همسرم بیام؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
بیمارستان هایی که باهاشون قرارداد دارید هیچ کدوم برای حضور همسر اجازه نمیدن؟ من خیلی به همسرم وابسته ام

عزیزم اجازه ی حضور همسرتون در اتاق عمل ندارن سونو و ازمایشی اگه دارید بیارید نیازی به حضور همسرتون نیست