ز.ز
عنوان :

جواب آزمایش

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر ،من قبلا هم ازتون مشاوره گرفتم ی سری آزمایش دکتر برام نوشت که به شماهم نشون دادم و گفتین درسته آزمایش دادم و جوابشو برای شما هم ارسال کردم الان .مشکلم جوشهای زیاد توی صورتم هست و ریزش موهام میخوام بدونم مشکلم داخلی هست یا نه. ممنون میشم که اگه در تخصص خودتون هم نیست ی پزشک خوب که داخل زوپ باشه بهم معرفی کنین من به شما اعتماد کامل دارم.

سلام عزیزم. جواب ازمایشتون برام واضح نیست. میتونید یه عکس از نزدیکتر بگیرید برام بفرستید؟

مشخص هست؟

عزیزم شما که این همه زحمت کشیده بودید رفتین ازمایش دادین کاش کامل تر ازمایش میدادید. الان از رو این نتیجه میشه فهمید مشکلتون هورمونی نیستش اما خب چون سطح اهن رو نسنجیدید معلوم نمیشه علت کم خونیتون فقر اهنه یا نه.
یا مثلا سطح هورمونهای تیروییدی مشخص نیست نمیتونیم عملکرد تیرویید رو بسنجیم.

یک عکس از جوش هاتون برام بفرستید و بگید میزان ریزش موهاتون در چه حده؟