Y.F
عنوان :

جواب آزمایش جدید

پزشک عمومی
سلام خانم دکتر مهربون با اجازتون من 21 مرداد مجدد تست دادم
Wbc:12*****900
Platelet :416000
رنج پلاکت تا 400 بود که برا من 16 تا بالاتره
Crp:posetive (+3)
بعد دکتر که دید اینا نسبت به آزمایش 14 روز قبلم بیشتر شده برام تستی که شما داده بودی رو نوشت بعلاوه igg وigm براتون میفرستم عکسشو که ظاهرا اونا منفی هستن. پس چرا توی خونم گلبول وپلاکت و سی ار پی بالا رفته؟؟؟
توی صفحه قبلی که باهم چت کردیم آزمایش قبلی هم هست اگه دیدید که نبود بگید قبلی هم براتون بفرستم

سلام عزیزم بله خاطرم هست
لطفا یه عکس از صفحه کامل ازمایش pcrتون بفرستید

ازمایشهایی که تایپ کردید میتونید عکس برگه ازمایشو بفرستید؟

ممنون عزیزم
عکس اول بالایی هم که فرستادید لطفا عکس صفحه کاملو میفرستید؟

نظر شما چی هستش؟! الان من چکار باید بکنم؟!

این بی حالی رو دقیقا از یک روز قبل تست اول داشتم بی حالی و گور گرفتگی شدید همراه با تب که فردا صبحش تست دادم و گفتن از روی crp که مثبت هست و قرنطینه شدم ولی این تست خون دوم نشون داده که کم خونی شدید دارم با وجود خوردن فیفول ولی بازم کم خونی دارم بنظرتون برای کم خونی چی بخورم که خوب باشه احساس میکنم ضعفم بیشتر برا کم خونی باشه و فوق العاده رنگ صورتم پریده

خوب الان برای بالا بودن گلبول سفید و پلاکت و سی ار پی نباید دارو بخورم؟!
فیفول رو هر روز بعد از ناهار میخورم. بهتر از فیفول چه دارویی هست و خارجی معرفی کنید ممنون میشم
راستش خانم دکتر من بزرگترین فوبیای زندگیم سرطان سینه هستش چون عمه مادرم و خاله مادرم مبتلا بودن خودمم سینه هام فیبروکسیت و فیبروادنوم هستن مرتب هر 6 ماه چکاپ میدم توی دو چکاپ آخرم همش میزد غدد لنفاوی زیر بغلم با نمای reaction یعنی همون نمای واکنشی که احتمالا یه عفونت تو بدنم بوده. میگم نکنه نشونه سرطان باشه؟؟؟ احتمالش هست؟!

مادرم فکر کنم مینور داره ولی از بچگی به من گفته بودن که مینور دارم.

بله سر خود میخورم
اون سوالمم جواب میدید. ممکنه نشون سرطان باشه؟!

بله چون غدد لنفاوی با نمای واکنشی داشتم قبلا احتمالش هست اینی که میگم باشه؟!
با توجه به جواب سی ار پی که از من می بینید با این نظری که بهتون گفتم احتمال سرطان وجود داره؟!

این آخرین سونوگرافی من بود که براتون فرستادم

به جراح نشون دادم و گفتن چیز خاصی نیست و باید همین پیگیری های 6 ماهه انجام بشه اتفاقا چند تا دکتر هم نشون دادم همشون نظرشون همین بود که چیزی نیست و باید همین هر 6 ماه چکاپ کرد ولی من میگم الان که crp مثبت شده ممکنه دلیلش این باشه.؟

ویتامین E و گل مغربی که به صورت سافت ژل هست اگه چیز بهتری هم هست ممنون میشم بهم بگید تا اونم بگیرم

اینکه چیزی هست یعنی چی؟! یعنی فیبروادنوم هم خطرناکه؟؟ آخه این جراح ها خیلی دل گنده هستن جواب درست حسابی هم نمیدن به آدم همش میگن همون پیگیری 6 ماه کافیه.
من ساکن کرج هستم

چرا نمونه دادم تقریبا 3 سال پیش البته نمونه ای که دادم توده در حدود ساعت 9 سینه بود که دیگه الان اون توی معاینه های سونوگرافی شده برست 2 یعنی کاملا خوش خیم. اینایی که جدیدا توی سونوم هست جدید هستن و چون حدود مشخص دارن و اندازشون خیلی بزرگ نیست دکتر بهم گفت باید زیر نظر گرفته بشه از نظر اندازه
خانم دکتر یه سوال دیگه در مورد کرونا دارم ازتون. الان که معلوم نیست دارم یا ندارم هنوز قرنطینه رو رعایت بکنم یا نه؟ واینکه ممکنه ناقل باشم و به دیگران هنوز انتقال بدم؟!

چشم حتما بهشون میگم ممنونم که دلسوزانه و صبورانه جواب سوالات من رو دادید عزیزم اجرتون با خدای مهربون

فقط این خانم دکتر که گفتید هنگامه سراوانی هستن دیگه؟! چون سرچ کردم آدرس تهران رو داد بهم

چشم حتما عزیزم یه خانم دکتر خوب پیدا کردم مسلما بازم باهاتون در ارتباط خواهم بود متاسفانه دکترها الان اصلا حوصله حرف زدن هم ندارن و وقت نمی ذارن و کلی سوال تو ذهن آدم بی جواب میمونه. ممنونم از محبتتون عزیزم

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون و مهربونیتون. ببخشید وقتتون رو گرفتم من انشاالله که شماهم تنتون سلامت با شه و دلتون شاد باشه همیشه

چشم عزیزم حتما. ممنونم از این همه صبوری و مهربونی خدا واقعا خیرتون بده