ر.ت
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام جناب دکتر. من بیست سالمه. با مقایسه ی عکس هایی که از هیفده سالگیم داشتم با الانم متوجه شدم موهام ریخته. گوشه های پیشونیم خالی شدن و موهام نازک و ضعیف شدن. سرعت رشد قسمت پشت موهام چند برابره قسمت جلوییش هست. هر چند وقت یه بار هم که دست ببرم به موهام تا ده باز پشت سرهم هر بار پنج تار میاد تو دستم
. یه عکس از الانم و دو تا عکس از هیفده سالگیم گزاشتم
دکتر با توجه به عکس ها و این نشونه هایی که گفتم بدونه ازمایش میشه فهمید علتش چی هست؟؟ من بخاطره کرونا میترسم حضوری برم دکتر، میشه شما یه دارویی چیزی و یه شامپو معرفی کنید که تو این یه سال موهام از این بیشتر نریزه و سال بعد با خیال راحت برم دکتر؟؟

این نوع ریزش مو شما ریزش مو ارثی هست، فعلا میتوانید محلول ماینوکسیدیل 5 درصد روزی 2 مرتبه استفاده کنید، روش های درمانی دیگر هم مبتوانید انجام دهید ولی برای این روش ها بهتر است حضوری مشاوره بگیرید

خانوم دکتر این محلول رو من بعضی ها میگن باعث ریزش بیشتر هم میشه درست میگن؟؟ بعد شامپوی خوب چی باید استفاده کنم واسه موهام؟؟ موهام چرب هستن.

این محلول طی 4-6 هفته اول ریزش مو رو بیشتر میکنه که طبیعی هست وای بعد از اون خوب میشه، برای موهای چرب شامپو لافارر مخصوص موی چرب رو استفاده کنید