م.م
عنوان :

عدم وزن گیری ورشد کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر وقتتون بخیر و سلامتی،من یه پسر پنج ونیم ساله دارم که بسیار لاغر هست و قدشون هم نسبت به همسالانش کوتاه تره (قدش 109و وزنش17 کیلو) رنگ پریده است و اشتها نداره،از دوازده روز گی بنا به تشخیص پزشک که رفلاکس پنهان داره تا حدود چهار سالگی داروهای ضد رفلاکس استفاده می کرد،توی دو سالگی آندوسکوپی شدند،الانم بعضی وقتا بدخوابه و بعضی روزها میگه شکمم درد میکنه،توی سه سالگی دستشون شکست،خیلی خیلی کم بهشون شیر میدم چون بعد از خوردن شیر بعضی وقتا میگه شکمم درد می کنه و سکسکه می کنه ،فقط مدتی شربت استوکر دادم،الانم شربت ایمونس بهش میدم چون زود سرما میخوره و دیر خوب میشه،روی ناخن های دستش لکه سفید هست در طول این شش سال بارها آزمایش ازشون گرفتن،خون،مدفوع،آلرژی،پارسال دکتر بعد از آزمایش تشخیص میکروب معده دادن که دو دوره دارو استفاده کردنند

سلام
اگر کودک آلرژی به گندم یا سلیاک نداشته باشد اختلال هورنون رشد انسولینی,و پایه نیز نداشته باشد
باید با کوکتل های رشدی
مانند
روزانه 1/3 ویال بایوانرگل اکشن صبح ها
پودر ریسورس جونیور یا ویت کید عصرها 4 قاشق غذاخوری همراه با بستنی یا دنت
و شربت منیزبوم فلورادیکس روزی یک بار 4 سی سی شب ها قبل خواب

تا 3 ماه تحت درمان اولیه قرارگیرد و درصورت عدم ماست رشدی مناسب پیگیری های لازم برای موارد ذکر شده را انجام دهید