م.ع
عنوان :

در مورد خاراندن چشم نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام. پسرم 3 ماه و 10 روزش هستش. رفلاکس گرید 2 داره و ساشه اس امپرازول نصف صبح و شب مصرف میکند. چند مدت بود فقط زمانی که خواب الوده بود چشمهاش رو خیلی میخاروند. خدمت شما آوردمش و فرمودید علت خارش چشم همین رفلاکس هستش. گفتید رختخواب رو پنبه کنم و مجاری اشکی رو ماساژ بدم. و شربت زادیتین 1.5 میل هر 12 ساعت در صورتیکه خارش خیلی شدید باشه.
الان بعد 2 روز تغییر رختخواب و ماساژ چشم متاسفانه بهتر نشده و حتی خارش بیشتر شده بطوریگه پوست بالای ابرو حالت اگزما پیدا کرده. یک مرتبه زادیتین دادم ولی نوزاد شدیدا خواب آلوده شده.
سوال من خدمتتون این است که اگر خارش کمتر نشد آیا لازمه شیر خشک رو تغییر
بدم ؟ ( پسرم شیر خودم و شیر اپتامیل میخوره)
و اینکه شربت زادیتین با این دوز که فرمودید برای سن 3 ماه مشکلی نداره؟ و چند روز پشت هم میتونم شربت رو بدم؟
برای حالت اگزمای بالای ابرو نیاز هست پمادی مصرف کنم؟
با تشکر

سلام پماد هیدروکوتیزون چشمی و ویتامین ا چشمی مخلوط روزی سه بار بزنید و
شیر اپتامیل اچ ا بدهید و زادیتین هم خطری ندارد اگر خارش شدید است روزی دو بار بدهید تا سه ماه مداوم مجاز است اگر خواب الود میشود دو سه روز اول مقدار کمتر بدهید تا کم کم عادت کند