ی.م
عنوان :

شیردهی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
پسر من 6ماهشه تا 3ماهگی شیر خودم رو خورد و بعد به علت بیماری نتونستم خودم شیرش بدم الان 3ماهه شیرخشک میخوره.سوالم اینه که آیا با استفاده از داروی دومپریدون و شیرافزا و شیردوش میتونم دوباره شیرم رو برگردونم یا دیگه راهی نیست؟

سلام عزیزم ، چند سالتون ا ؟ فرزند چندم تون ا ؟

30 سالمه فرزند اولمه

اره عزیزم ، میتونین مجددا شیردهی رو شروع کنین و ممولا موفق امیز ا .
مهمترین نکته ، مکیدن مداوم شیرخوار ا . بایستی ، پستان تون رو مرتبا در دهان ش بذارین و مکیدن مجدد رو شروع کنه

وای چقدر عالی یعنی واقعاً بعد از 3ماه با وجود خشک شدن کامل شیر این اتفاق شدنیه؟
و خانم دکتر قرص دومپریدون ضرر نداره؟

اره عزیزم ، خیلی مواقع ، مجددا شیردهی شروع میشه.
بایستی مکررا ، نوک سینه رو تحریک کنین ، مکیدن مرتب شیرخوار ، استفاده از دستگاه شیردوش ، استفاده از قطره شیر افزا هم ، خیلی مفید ا
تغذیه خوب داشته باشین . ایشاله دوباره شیردهی تون رو میتونین شروع کنین . ممکنه یکی ، دو هفته طول بکشه

قرص دومپریدون رو هم میتونین استفاده کنین. مکمل کلسیم و منیزیوم هم مفید ا

🙏
یک دنیا تشکر . خدا الهی به شما سلامتی بده خیلی ممنونم