م.م
عنوان :

مکمل

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر خوبین وقتتون بخیر
دکترجان من یکی دو روز پیش رژیم دکتر غفاری خریدم از وبسایتشون برای خرید مکمل ها یه شماره ای ارجاع دادن که معلوم نیست داروخونس نیس چطوره
و ازونجایی که اطلاعاتی درباره مکملا نداشتم خواستم با شما مشورت کنم که ایا این مکمل ها اصلا مجاز هستن و اگر هستن مصرف کردنشون بهتره یا مصرف نکردنشون(آسیبش)
و اینکه لیست قیمتی که به من دادن برای مکمل ها ایرانیو امریکاییو آلمانی داره که قیمتاش خیلی متفاوته و میخواستم بدونم از نظر کارایی خود دارو ایرانی باشه یا امریکایی چقدر متفاوته و ایا فقط بخاطر برند هست اختلاف قیمت یا تو محتویات هم متفاوته و راستش بنظر خودم از داروخونه تهیه کنم خب قابل اعتماد تره اما چون این دکتر خیلی معروف هستن گفتم شاید شما هم اطلاعاتی داشته باشین که اگر راهنماییم کنید ممنونتون میشم هم راجب دکتر غفاری و رژیمشون و هم راجب مکمل ها (ضمیمه شد )

پیشاپیش ممنونم بابت وقتی که میزارید و این پیامو جواب میدید

سلام عزیزم. ببینید معمولا کسایی که رژیم میگیرن چون دچار عوارضی مثل ضعف عمومی بدن، بی حالی و ریزش مو و کمبود ریز مغذی ها میشن در کنار رژیم غذاییشون یه سری مکمل استفاده میکنن. مثلا سیستین ب6 برای ریزش مو، مولتی دیلی برای تامین ریز مغذی های روزانه و ... همه این مواردی که تو لیست قید شده ضرورت نداره. مثل فمی لاکت یا قرص سنجد.
یا کثلا کسی که حین رژیم یبوست نمیشه و دستگاه گوارشش خوب کار میکنه نیاز به ملین نداره.
شما میتونید همین لیست رو بگیرید دستتون ببرید داروخانه تا از جای مطمین خرید کنید. در مورد ایرانی و خارجی هم ترجیحا خارجی اگر موجود نبود ایرانی.

🙏