س.ی
عنوان :

درد شانه

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
امیر دیبا
بیمه تامین اجتماعی
درد در ناحیه سرشانه و کتف
حدودا 2 سال که موقت خوب میشه و باز شدت میگیره
میزان درد 7 نسبتا شدید
وقتی دست و بالا میارم تیر میکشه

سلام. احتمال زیاد پارگی یا التهاب تاندون شانه است و با توجه به مزمن بودن و برگشت مکرر در بهترین درمان انجام شاکویو است

این درمان چجوریه و اینکه به کجا باید مراجعه کنم؟

برخی مراکز طب فیزیکی و فیزیوتراپی دارند. مطب من هم هست 22882831
یکی از پیشرفتهای بزرگ در درمانهای طب فیزیکی  استفاده از شوک ویو در درمان بیماریهای تاندونی می باشد. در این روش از امواج صوتی برای درمان استفاده می شود. شاک ویو ابتدا برای درمان سنگهای کلیه بکار رفت. اما بعدا با مشخص شدن اثرات درمانی آن برای درمان مشکلات تاندونی در طب فیزیکی کاربرد یافت.  اثرات آن در درد پاشنه(خار پاشنه) التهاب تاندون پشت پاشنه، التهاب تاندونی شانه، و التهاب تاندون آرنج (آرنج تنیس بازان)، نوروم مورتون کاربرد دارد. این روش  بی خطر است و در مواردی جایگزین تزریق در کنار تاندون است. البته بیشتر در موارد مزمن کاربرد دارد.
موارد ممنوعیت استفاده از این روش شامل افراد مبتلا به ورم عصب(نوروپاتی) وجود زخم است. در خانمهای حامله نیز استفاده از آن توصیه نمی شود.