ا.م
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید
اول از همه تشکر ویژه بخاطر رایگان گذاشتن مشاوره..خدابهتون سلامتی بده
آقای دکتر پسرم 19 سالشه ریزش مو دارن..یعنی خیلی جلوی سرش خالی شده.ارثی کسی هم کچل نداریم..
پیش ی دکتر رفت آزمایش نوشت گفتن آزمایشش خوب بود.ی شامپو اویدرم داد با ی اسپری...ولی موهاش پرپشت نشده..کف سرش قرمز شده بود انگار جوش زده.دکتر گفت اگزماست یعنی بخاطر اگزما ریزش میگیره؟آقای دکتر از چه دارویی یا شامپویی باید استفاده کنن..
ممنون میشم راهنمایی کنید

اگزما سبورئیک درمان شود و بعد ماینوکسیدیل