ف.ت
عنوان :

زمان مصرف داروها

پزشک عمومی
سلام خانوم دکتر ببخشید من چند روز پیش درباره وضعیت بیمارمون که کرونا داره پرسیدم ازتون. از سه شنبه داره داروهاش رو مصرف میکنه و حالش خیلی بهتره. سوالم اینه که پزشک داخلیش گفت دارو ها رو بخوره و دو هفته بعد از اون بیاد مطب معاینه کنم. از سه شنبه داره داروهاش رو مصرف میکنه. هر کدوم تموم شد دوباره بگیریم؟ دارو هایی که مصرف میکنه این ها هستن. فقط ناپروکسن رو از دیروز چون تن درد و سر درد و تب خیلی وقته نداره قطع کرده.
کپسول آزیترومایسین 500 روزانه
قرص برم هگزین هر6ساعت
قرص متفورمین هر12 ساعت
کپسول زینک پلاس روزی 2عدد
قرص ویتامین ث جوشانروزی 2عدد
شربت گایافنزین هر6 ساعت 8 سی سی
....
ازیترومایسین رو شنیده بودم باید 6 روزه مصرف شه واسه همین گفتم بپرسم از شما

برای کرونا تجویز کردن متفورمین رو

ممنون فقط مشکلی پیش نمیاد اگه قطع بشه این دارو ها؟ چون میترسم این بهبودی بخاطر دارو ها بوده باشه. احتمالش هست دوباره علائم برگرده در صورت قطع این دارو ها ؟ یا نیازی نیست حتما دو هفته دارو مصرف کنه و یک هفته کافیه؟

منظورم همون کم کم قطع کردنه. مثلا تا جمعه این هفته قرص ها رو نصف کنه بعد بخوره به جز ازیترومایسین و شربتا رو هم یک دوم مثلا مقداری که هر روز میخوره مصرف کنه و از جمعه این مقدار رو کم تر کنه تا دوره تموم شه؟

به جز ازیترومایسین بقیه رو به همین روش کم کنه و وقتی دو هفته شد و علائم نداشت قطع کنه کنه درسته؟
یه سوال دیگه ببخشید الان وقتی دارو میخوره خلط میاد میاره و در طول روز هم شاید 20 یا 30 تا دونه تک سرفه داره شایدم کم تر. به جز این ها علامت دیگه ای نداره .اگه همین طور رعایت کنن به نظرتون احتمالش زیاده تا سه شنبه بعدی که دارو ها دوهفته میشه حالش خوب بشه؟ چون شنیدم سرفه ها ممکنه یک ناه هم طول بکشه. چه طور بفهمیم ویروس خارج شده از بدنش

ممنون این تست رو هفته بعد باید انجام بدیم؟ جوابش کی میاد اخه تست هایی که دیدم یا سرولوژیه که میگن اعتبار نداره و 2 روزه میادبقیه تست ها هم یک هفته طول میکشه جوابش. یعنی تو اون یک هفته هم باید تو قرنطینه باشه باز هم؟

پس یعنی برگشتن به زندگی قبل به این زودیا احتمالش نیست و اگه اتاق ها جدا نباشن و ماسک جلو هم تو خونه نزنیم امکان انتقال هست حتی بلد از 20 روز از اولین علامت بیمار ما؟ چون همین الانشم بزور نگه داشتیمش توی اتاق میگه من خوبم کاملا میاد بیرون کار کنه و ما جلوشو میگیریم

بله ممنون چون تا اون موقع بیشتر از 14 روز شده .تقریبا 20 روز میشه گفتم این رو. پس اگه این بیست روز بگذره و تست pcr هم منفی شه دیگه یکم رعایت کافیه. تشکر فراوان از شما
🙏

خواهش میکنم عزیزم
ارزوی سلامتی