ا.ج
عنوان :

آیاضربان قلب استراحتی 75 تا 85 برا ورزشکار که هفته

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
ای پنج الی شش جلسه باشدت های مختلف فعالیت میکند عادی است یا تپش قلب محسوب میشود?

سلام،پرسش شما واضح نیست،تپش قلب به متوجه شدن ضربان قلب توسط بیمار اطلاق میشه،که میتواند. ناشی از. اریتمی باشد و نیز میتواند در شرایط بدون اریتمی هم توسط فرد حس شود مانند. موقع استرس،فرد ضربان نرمال خود رو حس میکند ولی اریتمی ندارد