e.a
عنوان :

کولیک نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر

میتونم به نوزاد 50 روزه قطره کارمینت بدم ؟ چه جوری بدم روزی چند قطره؟ هر چند ساعت یکبار؟

عرق نعنا با نبات میتونم بدم؟چه مقدار هر چند ساعت یکبار؟

قطره خارجی اینفاکول قبل از شیر دهی بدم یا هر 6 ساعت یک بار نیم سی سی بدم؟

کدوم از این سه مورد بهتر هست برای دل درد و درمان کولیک نوزاد؟

یه پسر 2 ساله دارم سه روز در هفته شربت امگا 3 و زینک میدم و هر روز آهن ایروفیکس و قطره د 3 میدم...کافیه؟؟
قطره مولتی ویتامین چی بدم که الان موجود هست ؟ چند سی سی در روز بدم؟

عکس شربت امگا 3 براتون میفرستم ببینید مورد قبول هست؟ سه روز در هفته کافیه؟ 2.5 سی سی میدم
آقای دکتر قطره اینفاکول 380 تومن هست به نظرتون ارزش داره بخرم؟
عرق نعنا و نبات ضرر نداره ؟
قطره advancis coli baby خریدم هر بار که شیر میدم 6 قطره بریزم تو شیشه شیر یا مستقیم بریزم تو دهنش؟چه جوری بهتره؟
تو هر وعده شیردهی بدم؟ ضرر نداره؟

سلام برای کولیک
ماساژ
قطره ایزی کول روزی 3 تا 5 بار 6 قطره
مخلوط افشره نعناع 6 قطره و نبات سفید با آب ولرم 30 سی سی
شربت سگاگریپ روزی یه بار 2/5 سی سی
اینفاکول روزی 3 تا 5 بار 10 قطره
کمک کننده خواهد بود

درحال حاضر فقط شربت سانستول و کیندر مولتی برای کودکان بالای دو سال در داروخانه ها موجود است
آهن هفته ای دو بار یک قاشق غذاخوری و تنکت روزی 3 سی سی بلامانع است