گ.ن
عنوان :

بی قراری و بی خوابی شبانه

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر وقت بخیر ازینکه وقتتونو بهم اختصاص میدید ممنونم .اقای دکتر پسرم 10 ماهشه و مریض شماست حساسیت به لاکتوز و رفلاکس داره که شیر بیومیل سوی میخورن .دکتر قرص باکلوفن 1/4روزی دوبار و 1/3ساشه لانزوپرازول روزی دوبار میخوردن که شما فرمودین کم کم قطع کنید به شرطی که شیر شب نخوره دکتر الان باکلوفنو 1/8عصرا میدن لانزوپرازولم 1/3ساشه حتی کمتر شبا میدم .دکتر خیلی خواباش کوتاهه شبا هر 1 ساعت بیداره به خودش میپیچه غلت میزنه روزام 1 ساعت میخوابه با گریه بیدار میشه شبام با گریه بیدار میشه.دکتر وزن پسرمم 11 کیلوا .دکتر برادر زادمم همین مشکلاتو داشتن فرمودین شربت گاویسکون بخورن .میتونم به پسرمم بدم خوابش عمیق تر شه راحتتر بخوابه؟

سلام
ممنون

با کاهش,یا قطع دارو های کودک از شربت زادیتن و گاویسکون روزی,دوبار 2 سی سی برای تنظیم خواب و کنترل بی,قراری میتوانید استفاده کنید
رژیم و شیر بدون لاکتوز,برای کنترل علائم و قطع کامل داروها الزامی است

🙏