ف.ک
عنوان :

جواب آزمایش TSH

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر وقت بخیر ، بنده دوماه پیش جواب آزمایش تیروئیدمو بهتون نشون دادم در واقع کم کاری تیروئید داشتم عدد TSH : 8.16 بود بعد شما قرص لووتیروکسین 50 تجویز کردین که هر روز تا دوما بغیر از روزهای پنجشنبه و جمعه بخورم البته من از سال 97 کم کاری تیروئید داشتم و تحت درمان بودم با لووتیروکسین و حالا آزمایش دادم و عکس آزمایشو براتون فرستادم ، حالا بفرمایید بقیه درمان به چه صورت میباشد .؟ و آیا نیاز به رفتن به مطب دکتر بصورت حضوری میباشد؟؟ممنون راهنمایی کنید .
تا دوماه با تجویز شما قرص لووتیروکسین خوردم

آزمایشتون در حال حاضر نرمال شده دارو را با همین دوز ادامه دهید
آزمایش بعد در صورتی که تمایل به بارداری نداشته باشید 6 ماه بعد
ویزیت و پاسخ دهی آنلاین به هیچ وجه مشابه ویزیت حضوری نیست و توصیه من در صورت امکان مراجعه به پزشک خودتون و معاینه منظم می باشد

خانم دکتر بازم روزهای پنجشنبه و جمعه قرص نخورم ؟