م.ج
عنوان :

سرطان غدد لنفاوی

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام ، ببخشید خواستگار سرطان غدد لنفاوی داشتن که 4 سال پیش گردنشون رو عمل کردن و خوب شدن ، دکتر بهشون گفت که بدنتون مستعده بیماریه ، امسال هم زیر بغلشون رو عمل کردن ، مادر این پسر هم از مصرف داروها و مسکن های زیاد بعد از بدنیا اوردن پسرشون ب بیماری سرطان کبد دچار شدن و عموی این بنده خدا هم سرطان داشتن که با پیوند مغز و استخوان الحمدالله خوب شدن ، میخواستم ببینم ایا اگر قبولشون کنم ممکنه بچه هم دچار این بیماری بشه ؟

با این اطلاعات اصلا نمیشه قضاوت نمود باید نوع سرطان و اینکه آیا ژنتیک در آن دخیل بوده یا نه مشخص شود چون تصمیم گیری مهمی برای شما هست از خودشون بخواهید بیشتر براتون توضیح دهند و با هم به فوق تخصص خون و انکولوژی مراجعه و موضوع را با ایشان مطرح نمایید