م.ر
عنوان :

تب بالا

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید دختر من آلرژی و رفلاکس شدید داره بعد واکسن یکسالگی تقریبا 10 روز بعدش تب کرد و چند روز بعد تب هم تو دهنش برفک زد که فلوکونازول 100 3 روز دادم خوب شد باز بهش بیسکوییت بدون تخم مرغ و شیر دادم دهنش افت زد که قطع کردم باز درست شد...چند روزی بود زرده تخم مرغ داشتم واسش تست میکردم تقریبا چهار بار بهش دادم که یه هفته طول کشید اوایل اصلا واکنش نداشت و فقط دفعش از یک بار در روز شد سه بار در روز اونم قوام دار تا دیروز که بازم زرده تخم مرغ بهش دادم یه دفعه تب کرد بعد تب که همچنان داشت اسهال شدید شد که بعد چند بار دستشویی دیدم خون دفع کرده و بلغم وحشتناک...از دیروز تا حالا هی تب میکنه من استا بهش میدم با اسهال شده و دوسه بار بعدشم خون در حد یه نقطه دفع کرده کیدی لاکت دادم بهش که اسهالش رو جمع کنه اما فقط یکم بلغمش کم شده و خون دفع نکرده ولی همچنان اسهال هست حتی تو خواب هم دستشویی میکنه یعنی جوری شده که یه ذره آب میخوره زود دستشویی میکنه...و هنوزم تب داره هیج علائم دیگه نداره حتی رفلاکس و بی اشتها هم نشده گرچه کلا بجه بی اشتهایی هست و همیشه باید واسه دوتا لقمه گولش بزنم ...لطفا ازتون خواهش میکنم بهم بگید چیکار کنم راهنماییم کنید ...اگه لازمه انتی بیوتیک بدم کدوم رو بدم ؟؟؟
واسه کرونا خیلی میترسم ببرمش دکتر...میخواسنم مترونیدازول بهش بدم اما گفتم با شما مشورت کنم الان 13 ماهه هست وزنش هم 8500

سلام مترونیدازول و کوتریموکسازول روزی دوبار تا یک هفته 2 سی سی هر بار
کپسول یوموگی روزی نصف کپسول تا دو هفته
رژیم و شیر بدون لاکتوز

ولی درصورت تب بالا یا تکرار تب یا تب بیش از 3 روز از شروع درمان باید آزمایش مدفوع و خون جهت عفونت روده و کرونا را انجام دهد