س.ع
عنوان :

رفلکس نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر بچه 25 روزه هستش رفلکس داره قطره رانیتدین دادم بعد به دکترش گفتم نمبخوره کپسول اوزنیوم داده اونم سخته باید پودر کردش میگن قطره زانتاک بهتره بدم بهش یا نه ؟ الان بهش قطره هاب بیو میکسچر و کپسول اوزونیوم وقطره پدی تالک میدم

درود.درسته بفرمایید ریفلاکس،نه رفلکس.رانیتیدین وزانتاک هر دو یک دارو هستند وشربتند ونه قطره.برای شرایط نیاز خاص به نوع داروی مطلوب کودک شما،جهت معاینه باید مراجعه داشته باشید.