ب.ب
عنوان :

افسردگی

متخصص روانپزشکی
سلام وقت بخیر صدری هستم
مدتی هست احساس افسردگی دارم خوشحال نیستم، همش یه جوریم، دلم می خواد یه کار کنم بهتر شم

احساس افسردگی چند روزه شروع شده؟به روحیه تون چه نمره ای میدین بین صفر(خیلی افسرده و بی حوصله) تا ده(خیلی شاد و پر انرژی) ؟

نمیتونم دقیق بگم شاید یکی دوماه
احساس خستگی دارم
در مورد برخورد اجتماعیم خوبم که قبلا خوب نبودم
فکر میکنم 6
فک کنم اون قرص آخری رو اضافه کردید از لحاظ برخورد اجتماعیم بهتر شدم
ولی اصلا خوشحال نیستم همش دلم گرفته
قبل ازینا اینطوری شدم ولی 1 هفته پیش 1 آمپول د3 زدم چون 2 بسته قرص داشتم که همش یادم میرفت بخورم دکتر داده بود
کارامو انجام میدم درست اما یکم حوصلم کم شده
نمیدونم دلم گرفته انگار
خوشحال نمیشم
دلم می خواد برم تو جمع یا اینکه سر کاو تعطیل میشم دلم نمی خواد برم چون میگم خوب برم چیکاو
و اینکه دلشوره میگیرم

الان لاموتریژین 50 رو دوبار در روز مصرف میکنین؟

یه دونه 100 صبحا
توپیراماتم یک و نیم شبا
و اونم که آخر سر دادید فک کنم کلونازپام بود یک چهارم

لاموتریژین رو چند وقته صد میخورین؟

فک کنم 2 هفته

از شنبه یک چهارم اضافه کنین لاموتریژین رو یعنی صد میلی صبح و بیست و پنج میلی ظهر مصرف کنین

چشم ، چت رو باز بزارم که اگر مشکلی بود اطلاع بدم؟
سلام خوبید؟
اگر میزان ویتامین د3 زیاد شده باشه چیکار باید بکنم
انقد خستم که نمیتونم تحمل کنم
قبل از تزریق آمپول فقط افسردگی بود الان خستگی دارمزیاد
از همون وقتی که بیدار میشم
یکمم عضلات پشت قفسه سینم درد میکنه حالا نمیدونم بگم درد یا یه حس التهاب

سلام ممنون تزریق ویتامین و قرصهای ویتامین د رو قطع کنین میزان ویتامین چقدر بوده در آزمایش؟

فکر میکنم 28 اگه اشتباه نکنم و یه آمپول زدم

اگر 28 بوده بالا نیست نگران نباشین

چشم پس این ضعف عضلاتم واسه چیه، مخصوصا عضلات پشت، بعد در حدی خسته ام که حال ندارم گوشیمو بگیرم دستم، گاهی وسط غذا خوردنم خسته میشم یکم صبر میکنم بعد بقیشو می خورم،

اگر این حالت ادامه پیدا کرد برای ارزیابی بهتر این مساله توصیه میکنم یک نورولوژیست مراجعه کنین

حتما
شما پزشکی رو پیشنهاد میکنید؟

بیمارستان امام حسین نورولوژیستهاش خوبن

متشکرم