م.س
عنوان :

کمبود وزن

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر
خسته نباشید
بنا به فرمایش شما ازمایشهای که فرموده بودید برای متین انجام شد
متین کمبود وزن داره
الان بیست ماه ده روزشه وفقط هشت کیلو
قدش هم78
الان چند روزه اصلا غذا نمیخوره وشب وظهر موقع خواب بی قراری میکنه دستم رومیگیره میزاره روشکمش که بمالم،یا دمر میخوابه،نصف شب با جیغ وگریه بیدار میشه
غذا رو داخل دهانش میزارم میریزه بیرون
داروهم ارژیتال ورویال ژلی واهن میخوره
اقای دکتر تو رو خدا کمک کنید پسرم خیلی ضعیف شده چکار باید بکنم
اگه احتیاج به دارویی هست دوز ومقدارش روبفرمایید
هر کاری میکنم موفق نمیشم وقت بگیرم حضوری مزاحمتون بشم
اول امیدم به خداس دوم به شما پسررو درمان کنید
برای اشتهاش وکمبود وزنش چکار میتونم بکنم
ممنون از لطفتون اقای دکتر
اقای دکتر الان نزدیک به دوماه هم است کامل از شیر گرفتم شیر نمیخوره
برای ازمایشهاهم تقریبا 9ساعت ناشتا بود چون شب که غذا خورد ازمایش صبح زود انجام دادم هیچی نخورده بود فقط اب
یکماه و10روزه که شیر نمیخوره
اقای دکتر ببخشید یه سوال دیکه
بعضی مواقع که غذا رو به احبار داخل دهانش میزارم اونم غذای میکس وله شده رو یه جوری قورت میده انگار مثل ادمی که گلوش در میکنه
فقط اینجور غذاها رو که له باشه میتونم به زور بدم اونم باید بریزم وسط زبانش وگرنه نوم زبانش که خودش بخوره میریزه بیرون وگرنه ناهار وشامش که غذای سفره اس رو میزارم دهنش میریزه بیرون
اقای دکتر این دوتا اخری که فرستادم درسته
الان جواب ازمایش روگرفتم

سلام کودک دجار بی,اشتهایی,عصبی و عدم تحمل لاکتوز است
ل ای یه هفته هیچ نوع شیری با سینه یا شیشه یا لیوان به کودک ندهید و فقط غذای,انگشتی و سفره و ترجیحآ غذا دهی کودک دراین یه هفته توسط فرد دیگری غیر از مادر انجام شود
قرص بکلوفن 10 میل 1/6 ظهرها و بعد 5 روز ظهر و غروب 1/6
شربت زینک پلاس روزی 2 سی سی
ویال روژویت روزی 2/5 سی سی صبح ها
تا سه هفته بدهید

چون کودک دچار تالاسمی هست قرص اسید فولیک 1 میلی را هم روزی یک عدد تا سه هفته بدهید و سپس وضعیت کودک را مجدد بررسی,کنید