م.ع
عنوان :

در مورد خارش چشم نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام. پسرم سه و نیم ماهشه. شیر مادر و شیر اپتامیل 1 مصرف میکنه. به علت رفلاکس ساشه اس امپرازول نصف صبح و نصف شب مصرف میکنه.
هفته پیش به علت اینکه چشم هاش رو (فقط در زمان خواب آلودگی) خیلی میخاروند خدمتتون مراجعه کردیم برای ویزیت. فرمودید رختخواب پنبه بشه و ماساژ مجاری چشم داده بشه. ضمنا شربت زادیتین تجویز شد برای مواقع ضروری.
از هفته پیش تغییری در خارش ایجاد نشده متاسفانه. یک مرتبه زادیتین دادم که باعث شد خیلی بی حال بشه و طولانی مدت بخوابه.
با توجه به اینکه فقط در مواقع خواب آلودگی دست هاش رو میبره سمت چشم هاش و وقتی هوشیار هست دستتش رو داخل دهان میبره و اصلا چشم ها رو نمیخارونه،خودم احساس میکنم شاید خاراندن چشم ها مربوط به همین خارش لثه باشه.
ممنون میشم بفرمایید با توجه به اینکه اقداماتی که فرمودید فعلا تاثیری در رفع خارش نداشته، باید برای رفع این خارش چه کار کنیم؟
آیا لازمه شیر خشک تغییری بکنه؟
آیا شربت زادیتین رو لازمه مرتب بدم؟

سلام اگر با زادیتن عدم تحمل داشته باشد از 1/3 ساشه سینگولر 4 میل میتوانید استفاده کنید
خاراندن چشم میتواند عادتی یا نشانه خواب یا آلرژیک باشد
سیر کودک را میتوانید امتحان,به اچ آ تغییر بدهید و علائم کودک را زیر نظر بگیرید و خارش,لثه ها و بالا بودن اسید نعده هم میتواند خارش چشم را به دنبال داشته باشد