ن.ن
عنوان :

درد پا

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید ببخشید من یک دختر 4سال و یک ماه دارم که کم وزن هست و قدشم 98هستش روی ناخنشم لک های سفید هستش واینکه بعضی شبها که میخوابه میگه پام درد میکنه لطف میفرمایید برای رشدش چیکار کنم واینکه چه مولتی ویتامینهای براش مفید هست اقای دکتر ببخشید ایا مصرف شیر خشک بچه های در حال رشد براش خوبه و اگر بفرمایید چه مارکی ممنون میشم و اینکه وزن تولدش 3200و قدش 50بود ولی از 4ماهگی رفلکس الرژی شدید داشت و رشدش دیگه کند شد . ببخشید سؤالاتم زیاد شد

سلام از مکمل های ریسورس جونیور و پویا شور میتوانید برای سه ماه عصرها 4 قاشق غذاخوری و شربت منیزبوم فلورادیکس روزی یک بار 4 سی سی شب ها و ویتامین دی 3 جمعه ها کپسول ناتوی 2000 واحدی یک عدد استفاده کنید
شربت ارژیتال هم صبح ها 3 سی سی برای سه ماه به افزایش قد کمک خواهد کرد

🙏