م.ص
عنوان :

نحوی مصرف

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر خانم دکتر
روی بینیم جای جوش مونده و همچنین جوشای ریز سرسیاه...به پزشک مراجعه کردم، واسم کرم ترتینوئین 5درصد و محلول اریترومایسین 2 درصد و صابون تی تریکس تجویز کردن حالا سوالم اینه باید ابتدا صورتمو با صابون بشورم بعد محلول بزنم بلافاصله بعدش پماد؟یا اول پماد بعد بشورم بعدش محلول؟
خیلی ممنونم بابت پاسخگویی....

سلام بهتره شبها صورت رو بشورین که آلودگی و چربی که در طی روز روی پوست نشسته پاک بشه زمان مصرف ترتینویین شب بعد از شستشو است محلول اریترومایسین رو صبح ها استفاده کنین