م.م
عنوان :

زخم خفیف غشاع دهان

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
شش ماه هست داخل پشت لب زخم زرد رنگ وجود دارد خوب نشده وقتی گاز میگرفتم تا ی هفته خوب میشد اما این خوب نشد اولا یزره سوزش داشت الان غذای خشک می خورم و پرهیز میکنم بهتر اما خوب نشده

سلام
بر اسا سن شما،سابقه مصرف سیگار و داروهای مصرفی و نیز سابقه بیماریهای دیگر پاسخ متفاوت است.

29سال سیگاری و مشروبی نیستم اما مصرف نوشابه و دلستر بشدت زیاد بود تابستان گذشته ک دیگ اصلا نمی خورم البت امپرازول بخاطر اسید زیاد معده مصرف میکنم حدود ده سال
فقط سمت چپ اتفاق میفته ن کل دهان

در عکس کاملا منظور شما واضح نیست بهتر است معاینه صورت گیرد.