ح.ن
عنوان :

تغییر صدا

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام خسته نباشید حدود یک هفته هست که صدای پسرم کلفت و دو رگه شده میخواستم بدونم علت خاصی داره،در حال حاضر دو سال و نه ماهه هستن اسپری نارنجی واسپری بینی دو نوبت در روز استفاده میکنن و روزی یک عدد قرصactolukast5 میلی اخر ماه هم موعد مراجعشون به مطب هست

سلام. اسپری نارنجی را بدون دم یار میزند؟ حتما اسپری با دم یار زده شود و بعدش هم دهان شسته شود.