آ.ا
عنوان :

خونریزی نامنظم و قرص دفاستون

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام
ماه سوم هست که قرص دوفاستین رو باید مصرف کنم. دو ماه پیش نتیجه ی مصرف رضایتبخش بود. فردا پانزدهمین روز از شروع پریود هست و شروع دوره ی سوم مصرف دوفاستون اما متاسفانه امروز پریود شدم. به امید قطع خونریزی اولین قرص دفاستون رو شروع کردم اما تا الان نتیجه نداد.
من 43سالمه و دو فیبروم 25میلیمتری دارم و مدتهاست که از خونریزی و لک بینی های مداوم عذاب می کشم.

سلام
اگر خونریزی شدید هست با دوفاستون قطع نمیشه
بهتره مجدد از 15 همین دوره شروع بشه

ممنونم خآنم دکتر سعیدی نازنین
دوتا قرص رو خوردم ولی قطعش می کنم و طبق توصیه ی شما عمل می کنم.
روز خوبی داشته باشین