م.ا
عنوان :

پاکسازی و جوان سازی پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و وقت بخیر-من 32 سال سن دارم و پوست صورتم بدون جوش و خشک می باشد(پوست کل بدنم خشک است).از هیچ مواد آرایشی و بهداشتی به جز کرم ضد آفتاب یورژ استفاده نمی کنم.در صورت امکان خواستم راهنمایی کنید و آبرسان خوب و ضد چروک یا هر کرم روزانه ای که برای پوست و سن من نیاز می دانید معرفی فرمائید.با تشکر

سلام می تونین از کرم های ویتامین سی استفاده کنین مثل ویتامین سی الارو یا لانژه یا سی گل یا نوکسپرت یا ناندل بسته به بودجه شما که بهتره شب ها استفاده بشه در طی روز استفاده
از مرطوب کننده و ضد آفتاب کافیه برای مرطوب کننده می تونین از مرطوب کننده بالم اتودرم بیودرما استفاده کنین یا کرم کیو وی یا مرطوب کننده کلاژن آردن بسته به بودجه تون

ممنون از راهنمایی خوبتون.
خانم دکتر من حدود 1سال است که لبم به اکثر رژ لب ها واکنش نشون میده(زود خشک و پوسته پوسته میشه) فعلا تنها مارک رژی که تست کردم و به نتیجه رسیدم ARICO تقریبا خوب بوده برام و مرتب دارم با پماد تریامیسنولون چربش می کنم. و خط لب هم هنوز دقیق نمیدونم چه مارکی استفاده کنم (باید بخرم و امتحان کنم حتماً که کار به صرفه ای نیست) آخه خیلی لوازم آرایشی تقلبی هم تو بازار هست(نمیدنم کدوم اصله و یا کدومش خوبه)شما برای رفع این مشکل من چه راهی رو پیشنهاد میدید؟

استفاده مرتب از کورتن(تریامسینولون) صحیح نیست مکررا در طی روز و زیر رژ لب از بوم لب استفاده کنین. اگر عادت به زبان زدن و خیس کردن لب دارین این عادت رو ترک کنین(شایعترین دلیل خشکی لب)رژ لب های خشک هم خشکی لب رو بدتر می کنند. از خمیر دندان فارمد برای مسواک زدن استفاده کنین

ببخشید خانم دکتر، کار بوم لب چیه؟ و چه نمونه و چه مارکی رو بهتره استفاده کنم؟ اگه ممکنه می تونم بپرسم دلیل استفاده از این خمیر دندان چیه؟ منظورم چه مواد خوب یا مزیتی داره برای لب من؟

مواد حساسیت زا متداول در انواع خمیر دندان در این خمیر دندان وجود نداره برای تمام بیماری های پوستی در ناحیه لبها و اطراف دهان تجویز می کنم
بوم لب رطوبت رسانی می کنه و جلوی تبخیر آب از لب رو می گیره برندهای بوم لب بورآد نویدرم ، بوم لب گزموز اوریاژ و کرم لب رو دو میل نوکس و کرم لب اپزک بایول عالی هستن

ممنون از راهنمایی خوبتون.
سلام-وقتتون بخیر و شادی -ضمن تشکر از راهنمایی های خوب و مفیدتون ، من 32 سالمه ،پوست صورتم خشک، صاف و بدون جوش و رنگش هم روشن نیست(نمیدونم اصطلاح شما چه رنگی میگید، کیفت عکسم خوب نیست ولی پیوست کردم، شاید برای رنگ پوستم بتونید بهتر راهنمایم کنید).لطفاً در صورت امکان یک کرم پودر یا کرم روشن کننده با ظاهر طبیعی و خوشگل(فک کنم براق کنه برای رنگ پوست من بهتر باشه-اگه ضد چروک هم داشته باشه که عالیه)بهم معرفی میکنید(برای استفاده روزانه میخوام)برای روز در حال حاضر از ضد آفتاب یورریج و مواقعی که آفتاب نیست هم از پنکک ARICO یا کرم پودر ورسای استفاده می کنم. و سوال دیگه ای که داشتم، برای پاک سازی پوست در منزل چه راهی رو پیشنهاد میدید.لطفاً راهنمائی بفرمائید.با سپاس فراوان

با سلام
چیزی به اسم کرم پودر ضد چروک نداریم و اگر جایی چنین چیزی ذکر بشه کاملا تبلیغاتی هست.جدیدا برند ویشی کرم پودرهایی وارد ایران کرده که بسیار با کیفیت هستند و به تدریج در داروخانه ها توزبع خواهد شد.
در منزل صرفا می تونین از گلاب برای پاک کردن پوست به ضورت روزانه و ماسک های روشن کننده مثل دپی وایت ای سی ام به ضورت روزانه و همینطور ژل های اسکراب یک بار در هفته استفاده کنین
توصیه هایی که قبلا نوشتم،براتون مفید خواهد بود

بازم ممنونم از تجویزای مفیدتون.