R.m
عنوان :

سر شدن پای همسرم

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام آقای دکتر ایرجی فر یه 7ماهی هست ران پای راست همسر30ساله ام سر و بیحس شده موقعی که دست میزنه میگه نمیفهمه چیزی الانم یه دوهفته ای هم روی همون بیحس ران پای راستش بالای زانوش کبود شده .لطفا راهنماییمون کنید پیش کدوم دکتر بریم علتش چیه .راستی چند سالی هم سیگار مصرف میکنه

با سلام اول سیگار را ترک کند و سپس نوار عصب بگیرد و به اینجانب مراجعه فرمائید