ز.م
عنوان :

خارش کف دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام چند سالی است که کف دست من به شدت زخیم شده و خارش دارد و ابتدا یک دستم بوده تازگی هر دو دستم به این شکل است چندین بار به پزشک مراجعه کردم و داروهای دست ساز تجویز کردن ولی اصلا افاقه نکرد ممنون میشم بهم کمک کنین

سلام آیا پوسته یا کبره هم دارد ؟ قرمزی چطور؟

کنه شده موقع خارش قرمزمیشه

عذر می خوام متوجه منظورتون نمی شم کنه شده یعنی چه؟

ینی زبرشده ازخارش زیاد.

سلام
حتما اول آزمایش قارچ بدین و نتیجه رو برای من بفرستین از یک هفته قبل از آزمایش داروی موضعی استفاده نکنین و از دو روز قبل دستتون تماس با آب نداشته باشه

ممنون ازراهنمایتون..باجواب ازمایش حتما خدمتون میرسم ..

سه بیماری قارچ ، اگزما و پسوریازیس(صدف) هر سه مطرحند در درجه اول قارچ باید رد بشه

ممنون خانم دکتر..
ایااین بیماری درمان دارد