Z.S
عنوان :

کیست تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر.من مدت6 ماهه کیست تخمدان ازنوع آندومتریوز دارم اول به قطر3 بود بعدپزشکم گفت قرص روکین استفاده کردم بزرگتر شد به قطر 6 مراجعه کردم گفتن باید لاپاراسکوپی کنی حالا 3 ماهه دارم اچ دی استفاده میکنم برگشته به سایز اولش ولی درد شدیدی در ناحیه زیر شکمم سمت چپ احساس میکنم میخواستم نظرشمارو بدونم. ممنون.

سلام
اول باید تست ذخیره تخمدان انجام بدید اگر ذخیره تخمدان خوب باشه میشه برای لاپاراسکوپی تصمیم گرفت
البته جراحی کیست اندومتریوما بستگی به سن و وضعیت تاهل و تعداد فرزندان هم داره