م.ا
عنوان :

در مورد پریود

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام ببخشید میشه فاصله ی تخمک گذاری تا پریود بعدی
بیشتر از 16روز بشه؟چون من هر وقت تخمکگذاریمو احساس میکنم دقیقا 16روز بعدش پریود میشم،ولی این ماه هم تخمکگذاریم نسبت به ماههای قبلی زودتر بودش هم اینکه بعد از گذشتن 20روز از زمان تخمکگذاریم هنوز پریود نشدن نمیدونم مشکل از چیه

به طور طبیعى 12-14 روز عد از تخمکگذارى عادت شروع مى شود و ممکنه شما علایم تخمکگذارى داشته باشید ولى ازاد مشه و شاید هم باردار باشین