م.ح
عنوان :

کک و مک

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام روزبخیر
من دختر23ساله ام
صورتم از بچگی کک و مک داشته و الانم حتی از کرم هم استفاده میکنم از رو کرم سفید کننده هم کک و مک ها مشخصه و چند وقته بفکر درمانشم چند جور کرم و پماد استفاده کردم برا هپون مدت ک از کرما استفاده میکردم یخورده بهتر شده بود ولی ب محض قطع استفاده ازشون دوباره همونجور میشه دیگه کلافه شدم.بنظرتون برا درمان این کک و مک چه کار کنم؟

و پوستم خشکه و از هر کرم سفید کننده استفاده میکنم انگار ک ماسیده میشه رو صورتم و بعضا هم پوست پوست میشه و نمیخابه ب پوستم.مارکای زیادی امتحان کردم ولی همه همینجورن.یه کرم میخام که پوست رو شفاف کنه و ب پوستم بخوابه وپوشش دهیش هم خوب باشه پیشنهاده شما چیه؟

گفتم توضیحات کامل بدم.معذرت میخام طولانی شد ولی خواهش میکنم تو روخدا جواب بدین کمک بزرگیه برام

کک و مک وابسته به دو عامل ژنتیک و نور آفتاب هست برای اینکه بیشتر نشه باید به طور مرتب از ضدآفتاب استفاده کنین حتی سایر منابع اشعه ماورا بنفش مثل مهتابی و لامپ کم مصرف هم مضرند
اگر پوستتون روشنه می تونین از لیزر برای درمان استفاده کنین ولی در نظر داشته باشین که شانس عود کک و مک بالاست
زیر کرم آرایشی حتما مرطوب کننده فراوان بزنین تا روی صورت شما بنشینه از برندهای معتبر مثل لانکوم استفاده کنین

خانومودکتر از چه صابونی استفاده کنم ک بعد از شستشو پوستم خشک نشه باز
برای زیاد نشدنش فرمودین ضد افتاب .برای کم شدن کک و مک بجز لیزر چه میشه کرد

به جای صابون از پن استفاده کنین مثل پن هیدرالیفت درمالیفت یا پن هیدرازوم فیس دوکس
به جز لیزر کرم های روشن کننده و لایه بردار هم به کم رنگ شدن و کاهش کک و مک کمک می کنه مثل کرم هیدروکینون AHA مدیلن که شب ها باید استفاده شه