ا.د
عنوان :

قارچ پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام...من موقعی که کوچیک بودم حدودا 14سالگی رو بازوم یک گردی قارچی بیرون اومد که با دست کاری خون میومد و پوسته میداد و حدود 18سالگی موهام شروع به ریزش کرد همچنین ریش هام و موهای بدنمم میریخت تا اینکه هردکتر پوستی رفتیم واسه بازوم خوب نشد تاهر داروی زدم ک اخرش خوب شد تا اینکه الان25 سالمه موهام و ریش هام میریزن و هردکترموی رفتم بهترین مکمل و لوسیون هارو زدم خوب نشده ریزششون ولی در همین ضمن لکه های قرمزی روی سینه ام هس هراز گاهی میاد یا جاش فرق میکنه یک دکتر رفتم بعضی کپسول داد و امپول یک مدتی خوب شد الان دوباره در اومده و پوست سرمم خارش میده پوسته پوسته هس مثل شوره و پوست بدنمم خارش میده خودم حدس میزنم ریزش موها و ریشم از قارچ هست لطفا راهنمایی کنین چون دسترسی به دکتر ندارم بگین چه قرص ضدقارچ قویی هست که مصرف بکنم.لطفا کمکم کنین

سلام
ریزش مو در اقایان از نوع طاسی هست و اگر هنوز تراکم موها خیلی کم نشده باشه می توان درمان با داروهایی مثل فیناستراید و ماینوکسیدیل رو برای جلوگیری از پیشزفت طاسی زیر نطر متخصص پوست شروع کرد ، البته شوره و پوسته سر می تونه این نوع ریزش رو تسریع کنه برای درمان شوره از شامپوهای ضد شوره مثل کتوکنازول و یا سلنیوم سولفید استفاده کنین برای نواحی از صورت و سینه که قرمزی داره صبح ها کرم تریامسینولون و شب ها کرم سرتاکنازول بزنین
داروهای خوراکی باید متناوبا و به صورت دراز مدت مصرف بشن تا دوره های بهبودی طولانی تر بشه و عود کمتر بشه برای دریافت چنین رژیم دارویی حتما باید حضورا به متخصص پوست مراجعه کنین

فیناستراید و ماینوکسیدل هم مصرف کردم ولی بعد تاثیری نداشته و بیشتر دچار مشکل شدم و الان که متاهلم عوارض فیناستراید برام مشکل ساخته و الان از هر دارویی و هرچیزی خسه شدم فقط میخام اگ ازمایشی هست که فقط از موهای سرم مشخص بشه مشکل ریزش از کجاس وجود داره و اینکه هزینه ش خیلی بالا نباشه چه ازمایشی هست ممنون