ح.گ
عنوان :

تالاسمی

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
سلام،
من بیمار تالاسمی هستم، 21سال سن دارم و از 6ماهگی درصورت هموگلوبین زیر 10خون میگیرم و در حال حاضر 2بار در ماه خون گیری دارم،
سال گذشته برای چکاپ به تهران رفتم و خانم دکتر آذرکیوان آزمایش ژنتیک رو واسم نوشتن که متاسفانه به دلیل طولانی شدن زمان جوابدهی نتونستم جواب رو به ایشون نشون بدم اما به پزشک دیگری که نشون دادم ایشون گفتن تالاسمیت نوع بتا نیست، نوع آلفا بتا هست و امکانش هست که نیاز به خونگیری نداشته باشی!
میخواستم بپرسم آیا نوع تالاسمی بر روند درمان من تاثیر داره؟
میتونم درمان جایگزین خون رو شروع کنم؟

شما تالاسمی دارید و باید خون دریافت کنید و اقدامات تالاسمی 6 ماهه ضروری است