م.م
عنوان :

مشکل پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید پوست بینی من همیشه قرمز هست و زیر نور آفتاب و در جاهای گرم اونقدر قرمز میشه که آدم رو میترسونه البته بنده در زمان کودکی دو بار زمین خوردم با صورت که بینی من زخم شد و جای زخمش رو میکندم نمیدونم مال اون هست یا نه خواهش میکنم یه راه حل جلوی من بذارین ، واقعا دیگه خسته شدم ازش

سلام
ممکنه این قرمزی سرشتی باشه ممکن هم هست که مرحله اول بیماری روزاسه باشه در هر صورت درمان دارویی قطعی نداره استفاده از شوینده های ملایم مخصوص پوست حساس،کرم های مرطوب کننده ضد قرمزی و به خصوص استفاده مرتب از ضد افتاب های مخصوص پوست حساس در صورت بیرون رفتن می تونه به شما کمک کنه. در نهایت می تونین از لیزرهای عروقی مثل PDL و IPL استفاده کنین