س.ب
عنوان :

بی خوابی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
F ب:
سلام خسته نباشید پدر من 61 سالشونه و بیماری دیابت دارند وبا انسولین میانگین قندشون7.2است خیلی مشکل خواب دارند شاید در طول شبانه روز نهایتا 2 ساعت خوابشون ببره و هرسری باقرص کلونازپام 1 میخوابه الان هم تازگی گفتن ضرر داره قرص ترازدون 50 میخوره تا خوابش ببره ولی همش سرگیجه میگیره واصلا بااین قرص خوابش نمیبره.الان واقعا نمیدونم باید برای خواب پدرم چیکار کنیم؟؟

با سلام، قرص کوئیتیاپین 25 میل شبی نصف قرص امتحان کنید، ولی ممکن است نشانه اضطراب یا افسردگی باشد که با درمان آنها خواب اصلاح می شود، لذا جهت درمان صحیح به پزشک مراجعه نمایید.