س.ت
عنوان :

ریزش مو سوال دوم

متخصص پوست، مو و زیبایی
بله من علاوه بر مشکل پرولاکت بالا. ریزش موی ارثی هم دارم. الان سوالم اینه اگه پرولاکتم میزان بشه این حجم مویی که تا حالاریخت. براتون عکسشو فرستادم ایا پر میشه؟ اگه مایندکسیدیل استفاده نشه امکان ریزش هست؟ تحت نظر پزشک پوست و مو هستم

تا وقتی که ماینوکسیدیل مصرف شه جلوی پیشرفت طاسی گرفته می شه و بعد از قطع دارو ممکنه روند طاسی از سر گرفته بشه پاسخ افراد هم به ماینوکسیدیل متغیر هست بعضی ها عالی جواب می دن و بعضی ها نسبی مسلما اصلاح سایر مشکلات مثل افزایش پرولاکتین هم در روند درمان موثر هست