ح.پ
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر من بیست سالمه ریزش موی خیلی شدید دارم یعنی خیلی موهام کم شدن آزمایش هم دادم نه تیروئید دارم نه کم خونی موهام خیلی چربن خیلی هم میریزه لطفا کمکم کنین ممنون میشم
راستش مادرم هم ریزش مو دارن ولی خواهرام اینجوری نیستن یکی دو ساله ریزش موهام زیاد شده الان دیگه خیلی کم پشت شدن اگه زود به زودم نشورم چرب میشه و خارش داره
فک نکنم تو عکس خیلی مشخص باشه ولی خودم خیلی احساس کم شدنشون رو میکنم مخصوصا وقتی خیسشون میکنم دیگه انگار اصلا مو ندارم آقای دکتر لطفا کمکم کنید توروخدا
خیلی ممنونم ازتون. ایشالا اگه ریزش موهام کم بشه یک عمر دعاتون میکنم