س.ا
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خدمت شما ببخشید من 17 سال سن دارم و حدود یکسال هست اصلاح میکنم قبلا با ماشین اصلاح میکردم اما به دلیل کم بودن صورت ی چهار ماهی هست ک ب طور جدی اصلاح با تیغ می کنم البته قبلا هم بود تیغ ک نه ژیلت قبلا بدون هیچ ماده ای یعنی خمیر ریش و افتر شیو و دیدم صورتم جوش میزند بعد اصلاح و پر رنگ تر هم شدند اما از بین می رفتند بعد دوباره از مواد هم استفاده کردم درستع کمتر شدن اما کاملا از بین نرفتن جوش ها من خودم از عوارض اصلاح با ژیلت یا تیغ با خبرم و میگویند صورت خراب میشود اما از شما راه حل پیشنهادی میخواهم که چگوه اصلاح کنم و بعد از اصلاح هم جوشی در صورتم نبینم...

سلام قبل از اصلاح از صابون های آنتی باکتریال برای شستن صورت استفاده کنین و بعد از اصلاح هم از کرم های بعد از اصلاح تیغ باید نو باشه و اصلاح در جهت رویش موها باشه روزهایی که حمام می رین بهتره داخل حمام اصلاح انجام شه که پوستتون کاملا نرم و مرطوب هست

درسته من به جای صابون از خمیر ریش نیوآ استفاده می کنم و بعد از اصلاح هم از افتر شیو نیوآ استفاده می کنم ولی از صابون خاصی استفاده نمی کنم و اصلاح هم همیشه طبق گفته شما در حمام انجام میدهم اما نمیدانم مشکل کجاست؟

در جهت رویش موها اصلاح کنین به جای خمیر ریش از صابون آنتی باکتریال استفاده کنین منظور از داخل حمام وسط استحمام است اگر با همه این کارها خوب نشد باید تحت درمان جوش قراربگیرین

ببخشید اسم صابون ها آنتی باکتریال هستند بعد اینکه منم وسط استحمام انجام میدم استفاده از صابون آنتی باکتریال باید مثله خمیر باشه یعنی کف کنه رو صورتم و بعد اصلاح کنم؟

بله باید کف کنه برندش مهم نیست انواع صابون آنتی باکتریال در داروخانه هست

خیلی ممنون ولی اگر باز خوب نشد جوش درمانی باید بشم؟

بله درسته درمان دارویی باید بگیرین

مرسی ممنون لطف کردین