ش.ز
عنوان :

تخمدان و یائسگی زودرس

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام . من 38 ساله و مجردم . تا همین 6 ماه قبل پریودهای کاملا منظم و بدون تاخیری داشتم . ازمایش دادم برای ذخیره تخمدان که فهمیدم fsh 12.85 و )amh 0.08 رنج نرمال ازمایشگااهم 0.45-5.24) ) بود از اون روز پریودهام با تاخیر 4-5 روزه شد و الان 17 روز تاخیر دارم و پروژسترون زدم . درسونو کیست و فیبروم نداشتم چند دکتر مراجعه کردم که گفتند با توجه به مجرد بودنت نمیشه داروی تحریک تخمدان داد و در واقع هیچ کاری نمیشه کرد داری یایسه میشی . . ممنون میشم همنو راهنمایی کنین . 1
.برای به تعویق انداختن یائسگی و تحریک تخمدان باید چه اقدامی انجام بدم ؟ با توجه به مجرد بودنم
2. ایا امپول پروژسترون باعث میشه عادت کنم و هرماه با امپول باید پریود بشم ؟
من واقعا درمانده شدم و نمیدونم باید چیکار کنم برای وضعیتم

حتما آزمایش ذخیره تخمدان رو در آزمایشگاه معتبر دیگری تکرار کنید .هنوز هورمونها به سطح یائسگی نرسیدند ولی اگر جواب ذخیره مجدد این قدر پائین باشه در معرض یائسگی زودرس هستید و نمیشه ازش پیشگیری کرد فقط با دادن هورمون میشه از عوارضش پیشگیری کرد .نه برای پریود شدن از قرص جلوگیری یا پروژسترون هم میتونید استفاده کنید

ممنونم از شما خانم دکتر