ع.ا
عنوان :

درد در قفسه سینه

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام اقای دکتر.خسته نباشید.22 ساله هستم از گیلان.دانشجو.الان چند سالیه که مشکل فشار خون یک کم دارم.کلیه هامم ازمایش دادم سالمه همش.حتی نوار قلب و اکو هم کردم دو سال پیش،سالم بود.الان حدودا دو سه هفتست درد کم ولی مداومی رو توی قفسه سینم حس میکنم.ی چیزی مثل تیر کشیدنو اینجور حسی.حتی دکتر رفتم ecg هم گرفتن ازم.ولی هیچ مشکلی نداشت.پرسیدم اگ نیازه اکو بدم،ولی چون بیمارستات بود و متخصص هم نبود دکترش،گفت چیزی نیست.ولی گفت کماکان مشکل فشار رو داری.و قرص پرپانول 20 داد بهم.این درد سمت چپ قفسه سینه رو چجوری میتونم از بین ببرمش؟خیلی رو اعصابمه.همه تمرکزم رو گرفته.اگه ازمایشی یا چیزی نیازه،بگین ممنون میشم.
با تشکر

سلام،این نوع دردی که توضیح دادین به درد قلبی شبیه نیست،درمان فشارخون مهمتره،معمولا با داروی مسکن و داروی ضد اصطراب این دردها اروم میشه