آ.ک
عنوان :

استفاده از نخ PDO و کاگ

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام وخسته نباشید آیا استفاده از نخ PDO و کاگ به ترتیب بجای بوتاکس و لیفت بهتر و موثرتر میباشد؟ یا صرفا تبلیغات در طب سوزنی است؟

با عرض سلام و پوزش فراوان به دلیل تاخیر در پاسخ گویی

هر روشی در جوانسازی پوست جایگاه خود را دارد. در بین روش های غیر جراحی بوتاکس برای یک سوم فوقانی صورت روش ارجح است هم برای چروک های ناشی از حرکات عضلات صورت مثل خط اخم و خطوط کنار چشم و خطوط پیشانی و هم برای لیفت ابرو و رفع افتادگی خفیف پلک افتادگی های شدیدتر که مسلما نیاز به لیفت جراحی دارد.در مورد قسمت های پایینی صورت کاملا بستگی به مورد دارد و تنوع روشهای لیفت زیاد است نخ هم یکی از این روشهاست البته تغییراتی که نخ ایجاد می کند به هیچ وجه قابل مقایسه با روش های لیفت جراحی نیست چه از نظر میزان لیفت و چه از نظر ماندگاری

باتشکر از جواب شما.و وقتی که برای من گذاشتید.میزان ماندگاری نخ درلیفت گونه ها و زیر آن به چه صورت و چه مدت زمان میباشد و آیا در گردن هم موثر است؟

با سلام برای لیفت گردن هم قابل استفاده است

ماندگاری از شش ماه تا یک سال و نیم می باشد