م.ر
عنوان :

مشکل مادرزادی اسپینابی فیدرا

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
از بدو تولد مشکل مادرزادی اسپینابی فیدرا را دارا می باشم. بیست ساله هستم و خاستگار دارم میخاستم از شما مشاوره بگیرم که اگر ازدواج کنم آیا برای ادامه زندگی مشکلی برایم پیش خواهد امد یا خیر؟ محل ان در پشت کمرم و نزدیک ستون فقرات و مقدارکمی اطراف ان برامدگی دارد و تاکنون مشکل خاصی نداشتم.

با سلام بیماری شما درمان بسیار ساده ای دارد به جراح عمومی مراجعه فرمائید ازدواج بلامانع است و مشکلی پیش نمیاید