ح.ن
عنوان :

خارش قسمتهای از پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و خسته نباشید

آقای دکتر میر اسماعیلی بنده چند بار دکتر رفتم در مورد خارش پوستم و پماد های هم دادن واسه این مشکلم ولی حل نشده مچ دو دستم خارش میکنه ولی هیچی دیده نمیشه آزمایش خونم دادم چیز خاصی نیست و این پماد هارو هم استفاده کردم ،پماد هیدروکورتیزون ، پماد موضعی فلوئوسینولون ، ماد موضعی تریامسینولون ، لطفا راهنمایی کنین با تشکر

مجرد ، مذکر ، 29 ساله

بایستی معاینه شوید. اگر ضایعه پوستی دارید حتی بیوپسی شود. مراجعه فرمایید.

با تشکر

ممکن است حساسیتهای شغلی باشد که میتواند فقط با خارش مشخص شود. مراجعه فرمایید.