ن.ش
عنوان :

رژیم

پزشک تغذیه و متابولیسم
سلام خسته نباشید..من 5 ساله رژیم غذایی دارم و کالری مصرفیم شاید 150 تا 200 باشه و بیشتر نمیشه اون هم فقط سالاد میوه..الان صبونه رژیمی استفاده میکنم چند روزی هست و غذا میخورم اما از اضافه وزن میترسم..چیکار کنم که وزنم ثابت بمونه و استفاده کنم از مواد غذایی که هم جلوگیری از اضافه وزنم بشه هم لاغر بمونم و بتونم رژیم غذایی اصولیو رعایت کنم..ممنون میشم کامل جوابم رو بدین چون هم بدنم احتیاج داره دیگه به مواد غذایی هم نمیتونم چاقیو تحمل کنم

سلام
بهتره که ویزیت بشید چون اطلاعات زیادی مثل سن و قد و وزن و ...... رو باید بدونم

23 سالمه قدم 156 وزنم 43
من مازندرانم امل..

از بعد از عید با رژیم دهی اینترنتی در خدمت هستم